Politiek Forum voor informatie aan ondernemers

Kralendijk – In 2015 heeft de Kamer van Koophandel (KvK) het eerste Politiek Forum hier op Bonaire georganiseerd, om ervoor te zorgen dat ondernemers zoveel mogelijk informatie kregen over de visie van elke politieke partij m.b.t. de economie van ons eiland. De bedoeling was dat andere organisaties hiermee door zouden gaan. Dit jaar werd de KvK echter van verschillende kanten gevraagd waarom er niet weer een forum georganiseerd wordt. In dit kader hebben wij ons programma totaal aangepast om zodoende gehoor te geven aan de behoefte van onze ondernemers, ook in afstemming  met de BONHATA die ook het voornemen had om een soortgelijk evenement te organiseren.

Op die manier is het Politiek Forum van 7 maart a.s. tot stand gekomen. Alle ondernemers die ingeschreven zijn bij de KvK kunnen eraan deelnemen. Het aantal plaatsen is beperkt. Om mee te kunnen doen moet u zich aanmelden via de mail die wij vorige week en gisteren naar alle ondernemers verzonden hebben. Alle partijen en lijsten die in de verkiezingsstrijd zitten hebben hun aanwezigheid bevestigd, zodat wij er zeker van kunnen zijn dat er van allemaal volledige informatie zal zijn.

Het centrale onderwerp is economie, innovatie en de toekomst van onze economie. Wij hopen  deze avond veel ondernemers te zien die informatie komen opdoen en ook vragen stellen. Het forum kan rekenen op twee heel bekende moderators: Nicole Maduro (van het tv-programma Mòru Bon Dia) en Aimed Ayubi(van Live99FM en BREAKING News). Voor belangstellenden die niet aanwezig zijn, komt er een whattsappnummer om korte vragen te kunnen stellen.

Als u nog vragen hebt kunt u een mail sturen naar bis@kvkbonaire.comof bellen naar 7175595. De KvK en de BONHATA hopen dat zij op deze wijze eraan bijgedragen hebben dat onze ondernemers goed geïnformeerd worden om zodoende onze Bonairiaanse economie te kunnen blijven dragen. Wij nodigen alle ondernemers uit om zich aan te melden en mee te doen!           

Languages »